Organizacija evenata

Organizacija evenata nije nimalo lak zadatak, a smatra se jednim od PR, marketinških i komunikacijskih alata. S nama naučite sve od A do odličan event o kojem će svi pričati!

Ova edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti sami kreirati i voditi vlastiti događaj koji će im pomoći kod prezentacije tvrtke, proizvoda i usluga.

Polaznici će na ovoj edukaciji naučiti:

  • kreirati vlastiti događaj od ideje do realizacije,
  • voditi događaj pred publikom,
  • usavršiti javni nastup,
  • kroz vlastiti događaj se brendirati na tržištu i povećati svoj visibility.

Grupna nastava

  • Pohađaj tečaj u malim grupama 
  • Mogućnost organiziranja nastave u tvojoj tvrtki (in house)
  • Suvremeno opremljene učionice u centru grada

Grupe svih razina formiraju se tijekom cijele godine, zato nikad nije kasno da se uključiš!

Aktualni grupni termini:

Organizacija evenata

Trajanje
jednodnevna edukacija
Početak
29.10.2020.
Termin
četvrtak 29.10.2020., 17.00h
Lokacija
Zagreb
Predavač
Željka Barišić
Cijena
500,00kn
Slobodno mjesta
4
Prijavi se

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Organizacija evenata". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

O predavaču

Željka Barišić je poduzetnica i sportašica, diplomirala je ekonomiju na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku, njezina velika strast su prodaja, financije, putovanja te dobre knjige. Više od deset godina bavila se integriranom marketinškom komunikacijom radeći u agencijama za istraživanje tržišta te Business Intelligence u Zagrebu.

Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom. Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Intenzivno se bavi prodajom i networkingom posljednje desetljeće. Osnivačica je i Adria Business Networka.